Over mij

Hallo iedereen!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Lorien, een meisje van 20 jaar, en verjaar op 8 mei. Ik woon ik België, in Vlaams-Brabant en studeer psychologie. Ik heb een broer die 3 jaar jonger is dan mij en had graag een huisdier gehad, maar die wens is jammer genoeg nog niet uitgekomen. Ik hou van make-up, quotes, mooie foto’s, muziek, YouTube, bloggen, sociale media, lezen en schrijven, dansen en creatief bezigzijn. Ik doe ook graag leuke dingen met mijn vrienden, waarbij gewoon samen niets doen mijn favoriet is.

Ik blog al een tijdje op Give A Smile Everyday over alles wat me bezighoudt. Ik denk veel na over vanalles en nog wat en af en toe kom je dat dan ook tegen op mijn blog, net zoals posten over make-up, muziek en boeken. Ik hou me dus niet echt aan een bepaald genre.

Mijn blog is anoniem. Dat wilt dus zeggen dat Lorien niet mijn echte naam is, maar een pseudoniem. Ook als ik vrienden ofzo vermeld, gebruik ik een verzonnen naam. Ik ben blij met deze keuze, want ik vind het gemakkelijker om heel open te schrijven. Misschien verandert dat ooit, maar dat weet ik nu natuurlijk nog niet.

Als je vragen hebt, mag je me die gerust stellen!

Oh en laat iemand lachen vandaag. Het maakt niet uit hoe of wie, maar het zal een groot verschil maken!

Groetjes ❤ en vergeet niet
Give A Smile Everyday!
Give one. Get one.

12 gedachten over “Over mij”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s