Herexamens, vakantie en een nieuw schooljaar

Hallo iedereen! Hier ben ik weer met een kleine update. 🙂

Eind augustus en begin september had ik mijn drie herexamens en niet zo lang geleden kreeg ik de uitslag. Ik ben op alle drie geslaagd! Dat had ik echt niet verwacht, zeker niet van biologische psychologie, omdat ik daar in de eerste zit een 4 op had. En nu een 13! Daar ben ik ontzettend blij mee. Ik heb misschien geen hele zomervakantie gehad, maar ik ben toch blij dat ik geen enkel vak moet meenemen.

Vorige week ben ik met mijn beste vrienden een paar dagen naar zee geweest. In het begin keek ik er niet zo naar uit, omdat een iemand later wou vertrekken dan de andere drie en dan was daar een beetje drama rond, want dan zouden we niets meer aan die dag hebben en zo. Maar bon, we hebben het dus opgelost met twee per twee op te gaan, twee personen ’s ochtends, en twee ’s avonds. Zo waren de bedden en al ook al gemaakt. Onze vakantie begon dus niet al te schitterend, waardoor ik wat schrik had voor de andere dagen, maar het was super leuk! Echt, we hebben zo veel leuke momenten gehad en hebben veel gedaan. Zo zijn we gaan gokarten, kubben, minigolfen, bowlen, zijn we naar Plopsaland geweest en hebben we zelfs een escape room gedaan. Het was de tweede keer dat we een escape room deden en wat hou ik ervan!

Mijn tandarts heeft mijn eerste gaatje ooit ontdekt en daar baal ik enorm van. Ik ben echt niet zo een held als het gaat over dokters en spuiten.

Morgen beginnen mijn lessen opnieuw en ik kijk er wel naar uit. Ik heb niet zoveel les, maar de vakken die ik heb lijken me heel interessant. Laten we er volop tegenaan vliegen!

Hoe was jouw vakantie nog? Kijk je uit naar een nieuwe periode school/werk? Heb je ooit al eens een escape room gedaan?

2 gedachten over “Herexamens, vakantie en een nieuw schooljaar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s