Mijn vakantie en zo van die dingen

Hallo iedereen, hier ben ik weer!

Ja hoor, ik leef nog. Dat kon je over mijn blog echter niet zeggen, maar ik ben hier terug om daar iets aan te veranderen (zoals altijd).

Even een update. De examens waren enorm zwaar, maar ik ben toch tevreden met het resultaat, al moet ik enkele examens opnieuw doen. Ik ben al blij dat ik de kans krijg om ze opnieuw te doen, want in het middelbaar zou je gewoon je jaar over moeten doen. Over je jaar opnieuw doen gesproken, het was een beetje (veel) stress met mijn broer en ouders thuis. Hij had enkele onvoldoendes en we waren bang dat hij zou moeten blijven zitten (jup 4 werkwoorden achter elkaar, sorry). Het was tijdens de week wanneer hij zijn rapport zou krijgen over eierschalen lopen bij ons thuis. We waren dan ook enorm opgelucht toen bleek dat hij over mocht met een waarschuwing. Al een geluk, want we vertrokken op het einde van die week op vakantie en anders was het daar echt niet gezellig geweest.

IMG_20190729_175213_155.jpg

Maar dat was nu niet het geval. We zijn voor het derde jaar op rij terug gegaan naar La Grande Motte in het zuiden van Frankrijk. We zijn daar 3 weken gebleven en ik vond het al de geslaagdste vakantie ooit! Het was goed weer, behalve dan van die ene keer dat het ’s avonds onweerde en mijn broer en vader met een aftrekker op het terras stonden om het water buiten te houden. Ik heb veel gelezen op strand en we zijn ook leuke dorpjes gaan bezoeken met schattige winkeltjes. Lavendel, Savon de Marseille, nougat en olijven, hoe goed klinkt dat? Natuurlijk kon een ijsje, wat churros en een slush niet ontbreken!

We hebben daar ook een spontaan tripje geboekt. We gingen dus op vakantie, terwijl we al op vakantie waren! Het was een tweedaagse en we gingen naar Nice, waar we aten op het strand en dan mijn beste vriend, de Sephora, een bezoekje brachten. Dan reden we door naar Monaco. Ja, dat is in theorie een ander land! We bezochten daar een plantentuin en dan reden we verder (terwijl ik mij draaierig voelde in de bergen met al die bochten) naar Menton, waar we zouden overnachten. Dit is ook het dorpje waar mijn vader vroeger op vakantie kwam, dus voor hem was dat iets van nostalgie. We zijn daar ook gaan zwemmen, maar de stranden daar zijn kei stranden en dat zijn we niet gewoon. Als de mensen ons bezig zagen, vraag ik me af wat die van ons dachten. Op je achterste de zee uit komen, dat is toch normaal?

IMG_20190721_174043_485.jpg

We logeerden in een prachtig hotel, al vond een vogel het wel leuk om op mijn been een cadeautje achter te laten op het terras. De volgende ochtend gingen we terug naar Monaco om de wisseling van de wacht mee te maken en dan terug naar onze oorspronkelijke vakantieplaats. Echt super leuk!

Normaal gezien ging ik in augustus nog naar de zee met mij oma, maar die heeft last van haar knie en ze heeft het afgezegd, dus dat gaat niet door. Ik heb nog herexamens en ga binnenkort naar de nieuwe film van BTS. Voor de rest hoop ik mijn vrienden nog wat te zien, te bloggen en wat make-up looks te doen. Wat wil jij graag nog doen?

Even om af te sluiten: eerlijk gezegd gaat het bloggen me de laatste tijd niet zo goed af zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben. Ten eerste heb ik vaak weinig tijd gehad en ten tweede vraag ik me altijd af of wat ik schrijf wel de moeite is en of jullie dat wel zouden willen lezen. Een onnuttige gedachte, I know, en ik doe mijn best om daarover te geraken, maar dat neemt wat tijd in beslag. Stay with me please!

Groetjes

4 gedachten over “Mijn vakantie en zo van die dingen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s