Dingen gaan veranderen!

Hallo iedereen. Ik ben terug! Na iets minder dan een maand bewust afwezig te zijn, ben ik eindelijk terug. En er gaan enkele dingen veranderen!

Kalm, kalm, geen paniek. Ik zal het allemaal uitleggen. Maar eerst: hey, ik ben terug in blogland! Sinds vrijdag ben ik terug van mijn vakantie in het zuiden van Frankrijk van 3 weken. Ik was bewust even gestopt met bloggen, om al de tijd in mezelf te steken en tot rust te komen. Ik heb de laatste maanden veel last gehad van stress, dus dit was zeker nodig. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik vind wel dat het al beter gaat met me dus dat is geweldig!

In Frankrijk heb ik heel wat leuke dingen gedaan. Zo ben ik eens naar Nîmes geweest, waar ik natuurlijk eens langs de Sephora moest passeren, en zijn we een soort van zoutmijnen gaan bezoeken. Hier had men roze meren en wow, wat vind ik deze mooi.

Mijn oma is ook een weekje geweest en toen we haar zijn gaan halen in het station van Mompelier, heb ik mijn eerste ontruiming meegemaakt. De politie beval iedereen om naar buiten te gaan en de civiele bescherming kwam toe in beschermende kledij. Ik moet toegeven dat ik toch stond te trillen op mijn benen van de schrik. Maar het was snel opgelost, dus het zal wel niet zo ernstig geweest zijn.

Ik was op vakantie naar een andere plaats dan normaal en zag Jace dus niet meer, maar ik denk dat ik er vrede mee heb.

Op deze plaats hadden we beter internet, dus was ik wel nog actief op Instagram en heb ik ook alle blogberichten van de mensen die ik volg gelezen. Maar het schrijven, wat heb ik dat gemist seg! En nu ben ik terug met verschillende ideetjes. Er zal wat veranderen, zoals je waarschijnlijk al door had door de titel. Maar geen paniek, want er gaat niet super veel veranderen, althans dat vind ik.

Ten eerste is mijn lay-out veranderd. Ik verander vaak van gedacht, dus het is mogelijk dat deze in de toekomst nog wat gaan veranderen. Mijn menu staat nog niet helemaal in orde (hebben nog geen inhoud) en dit komt omdat er een paar andere categorieën zijn bijgekomen en ik er enkele heb weggedaan. In het menu kan je dus een beetje zien wat er gaat gebeuren of waarover ik ga schrijven.

Capture

Het is niet dat er zoveel gaat veranderen, want ik zal nog vaak hetzelfde genre van berichten schrijven, maar nu zullen er ook dingen geschreven worden die in deze categorieën kunnen. Het zijn enkele ideetjes die ik al lang heb, maar waarvoor ik nog een naam of categorie zocht.

Zo zal ik nog steeds reviews schrijven, maar meer dan anders, want ik hou steeds meer van make-up en wil daar dus meer berichten aan besteden.

Ook wil ik elke maand of zo een blogpost plaatsen met mijn favorieten, maar hier wil ik ook praten over mijn favorieten in het algemeen, zoals YouTube en muziek. Je weet misschien dat ik aan het twijfelen was om een extra blog te maken waarop ik zou schrijven over de mensen waarvan ik fan ben. Dit zou dan ook een Engelse blog worden. Maar ik heb dus besloten om dat niet te doen en gewoon hier te schrijven over mijn idolen. Favorieten op verschillende vlakken dus!

Ik maakte al af en toe DIY’s en deze wil ik nu zeker blijven doen. Ik wil ook mijn nail art online plaatsen, omdat ik heel graag bezig ben met nagellak, maar het redelijk weinig doe.

Ik hou enorm van lezen en daarom zullen er ook blogberichten komen over boeken. Zo wil ik zeker elke maand plaatsen wat ik gelezen heb die maand.

Er zijn al veel berichten online gekomen die Alex heeft geschreven onder de naam ‘Pimp that mind’. Dit verandert nu in ‘Alex schrijft’ en zal nog steeds dezelfde inhoud hebben. De eerstvolgende keer komt er echter een interview met Alex, zodat jullie haar een beetje beter leren kennen.

En er blijven nog steeds af en toe verhalen en gedichten verschijnen.

Mijn ‘gewone’ berichten zullen niet verschijnen onder een categorie, maar gewoon, ja verschijnen. Wat je bijvoorbeeld al kan verwachten zijn de 2 laatste blogposten over mijn italiëreis, een blog over Chester (daar moet ik gewoon nog even over schrijven), over heteroprideday, zelfbeschadiging, godsdienst, single zijn en een 5-delige serie over make-up. Ik heb nog veel ideetjes!

En ik denk het laatste nu, is dat ik ga schrijven onder een pseudoniem Lorien. Het is heel raar om mezelf een andere naam te geven, maar het is gebeurd. 😉 De naam van mijn blog blijft wel hetzelfde, maar ik lijk het toch persoonlijker te vinden als je iemand ziet reageren met een naam.

Zo, dat was het dan voorlopig. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ik en kijken jullie uit naar wat er nog gaat komen. Als je nog vragen hebt, mag je die natuurlijk stellen. En by the way, fijne vakantie!

Advertenties

17 Replies to “Dingen gaan veranderen!”

  1. Wat een leuke plannen! En een mooi pseudoniem. Dat kan je net even buiten jezelf plaatsen zodat je breder naar dingen kijkt. Heb ik tenminste zelf gemerkt 😉 Fijn dat je zo uitgerust bent. Geniet van het mooi maken van je blog en ik kijk uit naar je stukjes! Liefs, Marije

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s